3種類のマスタード/Mustard with 3 kinds of vinegar.

今年もマスタード作り。
今回はお酢を3種類。

12038206_849413538503399_2204416541187441917_n米酢・・・イエローマスタード+ブラックマスタード
アップルビネガー・・・イエローマスタード+ブラウンマスタード
白ワインビネガー・・・エローマスタード+ブラウンマスタード
それぞれイエロー:ブラックかブラウンを4:3くらいで。

マスタードにお酢を一晩つけて、次の日、フープロへ。
そこへ、白ワイン、塩、こしょう、ターメリック、メープルシロップで味付け。
まだこの段階ではマスタードが苦いの。
でもこのまま1週間常温で放っておけばとーってもマイルド、ツーんとマスタードが香るおいしい粒マスタードが出来上がります❤
どんな味の違いができるかしら、楽しみです。

I tried to make mustard  with 3 kinds of vinegar.

Rice Vinegar…Yellow + Black
Apple Vinegar…Yellow + Brown
White Wine Vinegar…Yellow + Brown
The percentage was 4:3 all of them.

Soak mustard with plenty vinegar over night,next day blend it up.
Put in white wine,salt,pepper,turmeric powder and maple syrup together.
Careful,they are still taste bitter and astringent.
Let them leave for about a week till come taste good.
Can’t wait to have❤

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